Смелите хора са на изчезване в днешни дни. Все се колебаем накъде да тръгнем, да се опитаме ли в нещо ново, да заговорим ли непознат или просто да се отдръпнем от страх да не се случи нещо. Смелите получават това, което поискат, тъй като имат куража да го преследват докрай.Единствената зодия, която няма страх от нищо и никой е.. . Овен
 
Овните са доста борбени и целеустремени хора, които не се спират пред малки пречки, за да стигнат до крайната си цел. Те имат всичко, което си пожелаят, тъй като никога не отстъпват крачка назад, каквото и да се случи.

Овните успяват в живота заради упоритостта си. Те рядко се съобразяват с околните и тяхното мнение. Важно е какво усещат те и ако нещо им се струва правилно, просто действат. Представителите на този зодиакален знак се влюбват трудно, но когато това се случи, могат да обърнат света, за да бъдат с човека, който са си избрали.

Тяхната любов е зряла и в нея няма нищо детинско. Отговорни са към партньорите си и въпреки многобройните митове за изневери, те са истински верни на голямата и единствена любов в живота им. Овните нямат страх от нищо и никой. Борят се докрай с предизвикателствата, които животът им дава. Никога не се оплакват, мислят разумно и действат без излишни рискове. Имат железни нерви и това им помага в много трудни ситуации. И ако някога се изправите в битка пред Овен, не забравяйте внимателно да прецените шансовете си. Доста вероятно е да изгубите битката, още преди да е започнала.