Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как новата седмична мисия успява да опъне нервите на звездите във VIP Brother до краен предел. Неизгодното положение на Съквартирантите – марионетки и строгото отношение на създателите им ще докара някои от куклите до ръба на отчаянието. В рамките на седмичната мисия кукловодите ще опъват конците на своите марионетки с трудни и неудобни въпроси, а марионетките ще трябва да бъдат максимално честни в отговорите си. Кой е Съквартирантът, който ги е разочаровал най-много? В кой от участниците е напълно възможно да се влюбят? Коя е най-лошата майка? - и още много неудобни въпроси ще отприщят огромна вълна от недоволство, а последиците ще бъдат скандали, сълзи и желание за доброволно напускане на Къщата.

Довечера, Лили и Жана ще се окажат аутсайдерите в групата, а всяка от двете ще изживее разочарованието си по различен начин. Зрителите ще станат свидетели и на нарастващото напрежение на Деси Цонева, която в мисията е марионетката на Жана. Ще се стигне дотам, че Деси да отправи сериозни закани към певицата.

Напрежението от мисията „Марионетки” тази вечер ще бъде толкова голямо, че дори един от най-спокойните Съквартиранти – Роро няма да удържи емоциите си и ще избухне. Докъде ще стигнат звездите в борбата със собственото си его, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.