И удушеният културист Николай Димов е трябвало да влезе със съпругата си Анита Мейзер във „ВИП брадър“. Продуцентите водели преговори с двойката, за да участва в сезон 2015, но страните се споразумели това да се случи в тазгодишния сезон.

За съжаление плановете на Мейзер и продуцентите претърпяха пълен крах, след като Ники увисна на свинските опашки. Той издъхна с вързани ръце, крака и врат на масажната маса на жена си във Варна, а тя бе обвинена в убийство, причинено по непредпазливост.


С планираното участие в риалити формата двойката трябвало да развенчае митовете, че е в лоши отношения през последните три години. Напротив - Николай и Анита не се разделяли нито у нас, нито в чужбина. Двамата прекарали любовен месец в Коста Рика веднага след като потвърдили пред „Биг брадър“, че влизат в предаването. Гостите на хотела били възмутени от силната любов, поради която коридорите на луксозния комплекс кънтели от стенанията на Анита.
Докато палува с Ники в Коста Рика, продуцентите вече кроели пъклени планове да пуснат и боксьора Майк Тайсън, който ухажва от години силиконката, за да стават любовни триъгълници и скандали. Всичко пропаднало, но Тайсън все пак влиза в шоуто, защото е подписал договор. Анита също се надява да успее да се намърда. Дали това ще стане, ще се разбере в края на другата седмица, когато се очаква адвокатите да поискат свобода за Мейзер. Те ще го направят на базата на съдебномедицинската експертиза, която ще даде последните детайли около фаталната нощ, в която издъхнал Ники.
Миналата седмица излезе химическата експертиза, която доказва, че в кръвта на културиста няма опиати. Освен това той е умрял от загърляне - удушаване, а не от чужда ръка. Така Анита отървава кожата, въпреки че прокурорите допускаха възможността съпругата да е убила умишлено мъжа си. Всички доказателства сочат, че Мейзер ще си остане с по-лекото обвинение, като я грозят от 2 до 8 години затвор.
"Искам да вляза във „ВИП брадър“, за да опровергая мръсотията, която изляха върху мен. Искам да кажа истината, дори и на детектор на лъжата да ме сложат", проплака от ареста брюнетката. Адвокатите й са категорични, че дори под домашен арест Мейзер може да стане част от сборището ВИП съквартиранти, стига съдът да позволи това.