Всеки зодиакален знак си има слабо място. Ако го настъпите там, може никога повече да не ви проговорят. Ето смъртните обиди към всички зодии:

Овен
Ако искате да си спечелите враг в лицето на Овена, започнете да му казвате какво да прави. Нищо не дразни този знак на зодиака така, както властния тон. За да не се обидит Овенът, никога не го отклонявайте от курса му.

Телец
Телците са безконфликтни, но тяхното повишено чувство за справедливост няма да им позволи да ви простят, ако им отнемете нещо важно или си припишете техните заслуги.

Близнаци
Близнаците лесно правят отстъпки, но ако ограничите списъка им от приятели, рискувате да попаднете в черния списък на тези любопитни и общителни хора.

Рак
Мечтателни и романтични, Раците са с фина душевност. Ето защо те не обичат, когато бъркате в душата им. Никога не притискайте Рака или той ще се затвори за вас и вече няма да ви вярва.

Лъв
За Лъва е много важно доверието в него. Така че няма нищо по-лошо от това да го критикувате, особено пред хора. Ако искате да спечелите Лъва - искрено го похвалете.

Дева
Известни педанти, Девите мразят безпорядъка. И това не се отнася само за материалните неща. Ако насадите объркване в чувствата на Девата, определено няма да ви е добре.

Везни
Този знак цени хармонията и красотата във всичко. Ето защо Везните няма да ви простят каквато и да е проява на лош вкус.

Скорпион
Тези силни личности не приемат клюки и интриги. По-добре е да им кажете цялата истина в очите, отколкото да станете в очите на Скорпиона предатели и лъжци.

Стрелец
Стрелците високо ценят своята независимост и автономия. Ако си наумят нещо, по-добре е да не стоите на пътя им.

Козирог
Няма нищо по-лошо за Козирога от неуважение към неговата личност. В отношенията с този знак трябва да спазвате подчинение и при никакви обстоятелства да не си позволявате фамилиарност. Козирозите не прощават.

Водолей
Водолеите не приемат да ги ограничават в рамки. Конвенциите не са за тях. Не трябва да защитавате твърде консервативни възгледи в присъствието на Водолея, нищо не дразни повече тези неконвенционални мислители.

Риби
Рибите обожават да ръководят и са убедени, че го правят за доброто на света. Не ги лишавайте от възможността да изглеждат алтруистично, в противен случай ще бъде трудно да установите връзка с този знак.