За мнозина дестинацията Черна гора е мечтана за почивка. Именно с такова настроение към тази страна са тръгнали и родни туристи, но там ги очаквал истински кошмар.

Мокри легла, непрани кърпи и немити чинии по време на почивка. Това било само част от почивката на две русенки, които потърсили правата си. Собственикът на туристическата агенция обаче твърди, че проблем няма. Както и оплаквания, съобщава Нова тв.

Ужасът започнал веднага след настаняването в хотела. Истинският кошмар обаче момичетата изживели с настъпването на нощта, когато проливния дъж проникнал и в хотела, а коридорите били пълни с кофи, които да поемат водата. Двете направили и снимки.

Дъждът бил прекалено силен, а в хотела зеели отворени забравени прозорци, контрира Венелина Рачева, собственик на туристическата агенция, организирала пътуването.

Цената от 359 лева включвала 3 нощувки, закуска и вечеря. Но туристките не се възползвали въобще.

"Не посмяхме нито да закусваме, нито да вечеряме, нито да пием кафе, тъй като кафето беше сервирано в един супник и се сипваше с черпак. Чиниите бяха отвратително мръсни", разказва една от потърпевшите - Надежда.

КЗП тепърва ще проверява дали е нарушен Законът за туризма. Санкциите могат да бъдат няколко - всяка до 1000 лева. Затова в подобни ситуации, реагирайте още на място, съветват от комисията.