Фазите на Луната влияят на всеки от нас по различен начин. Някои ги взимат под внимание, когато следват лунната диета. При други възникват неразположения, докато при трети настъпват и някои положителни промени. Днес в рубриката ни "Всичко за зодиите" ще прочетете как пълнолунието и новолунието влияят на вашия зодиакален знак.

Овен
Пълнолуние за Овен: Завършване на проекти и получаване на признание за упоритата ви работа.

Новолуние за Овен: Отървете се от това, което по някакъв начин ви тегли назад. Имайте отношение към нещо ново и вълнуващо.

Телец
Пълнолуние за Телец: Постигане на успех във взаимоотношенията и финансите.

Новолуние за Телец: Помислете върху работата, дома и финансите. Фокусирайте вашата енергия върху тези неща, които могат да ви донесат повече успехи.

Близнаци
Пълнолуние за Близнаци: Научете нови неща, потърсете нова информация, за да се усъвършенствате. Отделете време за повече социални дейности.

Новолуние за Близнаци: Мислите за бъдещите планове, трудно ви е да се фокусирате, защото имате много нови идеи.

Рак
Пълнолуние за Рак: Повишение на самочувствието, прилив на желанието за щедрост. Щастие в семейството.

Новолуние за Рак: Оставане сами със себе си и с мислите си. Часове, в които е добре да планирате промяна, която ще ви отведе към по-добро.

Лъв
Пълнолуние за Лъв: Творчество, ентусиазъм и повече енергия. Усещане за страст към някого, който е близо до вас.

Новолуние за Лъв: Нови възможности за флиртове, навлизане в нови проекти, които ви вълнуват.

Дева
Пълнолуние за Дева: Организирани, усещане за повече енергия и отдаденост на приоритетите им.

Новолуние за Дева: Преценка за отлагане на проектите. Положителни промени по отношение на здравето (това може да е преминаване към здравословно хранене или например създаване на спортен режим).

Везни
Пълнолуние за Везни: Затвърждаване на хармонията във взаимоотношенията с близки, но и увеличаване на творческия потенциал.

Новолуние за Везни: Осъществяване на планове за бъдещето. Фокусиране върху комуникацията с хората около вас.

Скорпион
Пълнолуние за Скорпион: Положителни емоции, страст и хармония във взаимоотношенията.

Новолуние за Скорпион: Помислете върху вътрешните модели на поведение, които трябва да се променят, психологическо изцеление, постигане на вътрешен мир и хармония.

Стрелец
Пълнолуние за Стрелец: Вашето позитивно настроение ви кара да привличате към себе си представители на противоположния пол и да имате нови и вълнуващи флиртове.

Новолуние за Стрелец: Трябва ви вълнение и някакъв вид умствена стимулация, за да се прекъсне цикълът на скуката.

Козирог
Пълнолуние за Козирог: Положителни промени на работното място и у дома, много възможности за забавление и социални дейности.

Новолуние за Козирог: Преразглеждане на приоритетите. Направете положителни промени, за да премахнете загубата на енергия.

Водолей
Пълнолуние за Водолей: Вашите усилия и принос получават признание от другите. Положителни промени, от които трябва да се възползвате.

Новолуние за Водолей: Премахнете старите навици, създайте нови и положителни, и посрещнете промените в живота ви.

Риби
Пълнолуние за Риби: Силно изразена емоционална чувствителност. Бъдете до близките си.

Новолуние за Риби: Осъществяване на силни връзки с хора, които могат да ви помогнат да премахнете това, което е блокирало вашата енергия.