Дългото чакане свърши и още тази вечер най-известната Къща в България ще се напълни със 17 нови съквартиранти, които ще усетят тръпката от предизвикателството, наречено VIP Brother, обявиха от Нова тв.

Точно в 20:00 часа, водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева ще посрещат един по един новите Съквартиранти, а зрителите ще имат възможността да станат сценаристи на шоуто и да вземат изключително важно решение, докато стоят пред телевизора вкъщи. Единственото, което трябва да направят е да следят предаването в ефира на Нова и официалната Facebook страница, защото във VIP Brother всичко се случва на живо.

„Участниците тази година ще бъдат по-различни и ще имат любопитна история. Те не са стандартните участници във VIP Brother и не се вписват в класическия профил, защото това е един различен сезон. Искахме съквартирантите в юбилейната 10-а година на предаването да са хора с истории, хора, които зрителите с носталгия да си припомнят, и мисля, че го постигнахме. Освен това тази година сме събрали и много българи, които имат сериозна кариера зад граница, а отношенията им с останалите също ще бъдат много интересни”, сподели продуцентът на шоуто Нико Тупарев тази сутрин в „Събуди се”, където за първи път зрителите видяха и най-важното помещение в Къщата – изповедалнята.

Докато в Къщата в Нови хан кипи трескава подготовка за старта на предаването, за 17-е бъдещи Съквартиранти изолацията вече е факт. От вчера те са настанени в столичен хотел без информация за външния свят, насаме с мислите си за очакваното приключение.

Изненадващо тази година рекордът за най-много багаж държи мъж, а за най-малко – жена. Рекордьорът по свръх багаж е взел със себе си предимно официални костюми, с които да се показва пред зрителите. При дамите се наблюдават две тенденции – част от тях са взели предимно спортно, ежедневно облекло, а друга част –  екстравагантни сценични тоалети. Най-странният предмет, който участник е взел със себе си е стар, автентичен противогаз, но какво ще прави с него вътре в Къщата, предстои да разберем.