Рекордните 23 петици бяха познати в петъчното теглене за колосалния джакпот от 10,6 млн. лева в Национална лотария. Мечтаната печалба в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” обаче остана непокътната.

Печелившите числа, изтеглени на 9 септември, са 3, 12, 15, 25, 28, 33 и страна на монета „Тура”. Осемцифрената сума в играта е абсолютен рекорд за страната и предизвика истинска еуфория сред участниците.

Последното теглене на „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” се отличава с рекорден брой от 23 познати петици. Десетима участници уцелиха и изтеглената страна на монетата. С двете страни „Ези и Тура” са играли деветима от тях, и така си спечелиха по 6000 лева. Щастливците са от градовете Добрич, Шумен, Асеновград, Пещера, Димитровград, по двама от София и Бургас. Печалба от 5000 лева пък грабна софиянец, който е играл само с печелившата страна на монетата - „Тура”.

А астрономическата сума от 10 600 000 лева продължава да очаква своя собственик в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Следващото теглене е в сряда, 14 септември, от 19.45 ч. по Нова телевизия.