Най-големият шоурум и магазин за врати в Русе отвори в четвъртък вечерта фирма „Корект ББ - 13“ ЕООД. На три етажа с обща площ 330 кв.м на ул.“Буров“ 2 клиентите получават богат избор от интериорни, блиндирани, промишлени врати, гаражни врати, професионална консултация, която да ви помогне да направите най-правилния избор и най-доброто в града съотношение качество/цена. В допълнение управителят на „Корект ББ - 13“ Благовест Няголов обяви специална отстъпка по случай откриването на шоурума - до края на месеца всички закупени интериорни врати ще се монтират безплатно за сметка на фирмата.
„Корект ББ - 13“ предлага врати, произведени от утвърдени на пазара румънски, полски и български фирми. Сред тях е една от най-добрите фирми производители на блиндирани врати в Румъния - „Мега“, станала през годините утвърдено име за продукти, които съчетават в себе си модерен дизайн, комфорт, сигурност и високо качество.
Интериорните врати и каси са на „Порта Доорс“ - Полша. Предлага се богат избор на модели с широка гама разцветки и покрития от бяла акрилна боя, ламинат или фурнир цвят дъб, бук, елша, череша, орех.
Избора допълват входните и интериорни врати на румънската фирма „Бест Импекс“. В шоурума се предлагат още вътрешни и входни врати на „Евростийл“ (Кюстендил) и противопожарни и метални врати на „Новоферм Балкан“.
„Корект ББ - 13“ е вече над 10 години на пазара в Русе и разполага с четири магазина. Освен на „Буров“ 2 компанията предлага врати на ул.“Вардар“ 36 и в бл.“Бозвели“ на пл. „Оборище“. Последният магазин е в процес на местене и ще отвори след седмица на ул.“Петър Берон“.