Днес, на луксозна обиколка с 5-метрова лимузина, представителите на медиите получиха възможност да зададат своите въпроси около новия сезон на VIP Brother директно на продуцента на предаването Нико Тупарев, програмният директор на NOVA Антоний Мангов и водещият на шоуто Ники Кънчев. По време на събитието бе разкрита една от най-големите тайни около VIP Brother в момента – преговорите, които медията и продуцентите водят за участие на голяма международна звезда в 10-ото юбилейно издание на шоуто в България.

Тази неделя, 11 септември, точно в 20.00 ч. за първи път 17 звезди ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brоther в една вечер. „Това ще превърне този старт в по-динамичен и различен от всички досега, а зрителите за първи път ще определят съдбата на съквартирантите в Къщата още от първия ден”, разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Допълнителен коз, свързан с новите Съквартриранти даде и емблематичният водещ на предаването Ники Кънчев. „Трима от участниците са зодия везни, трима – козирог, трима – телец. Има и два лъва, два близнака, една риба, един водолей, един рак и един стрелец.” – издаде той.

Нов ще бъде и механизмът на излъчване на шоуто тази година. „Живите предавания ще бъдат в понеделник и петък, а дневните епизоди – от вторник до четвъртък. Освен това тазгодишният VIP сезон ще продължи два месеца, след което NOVA ще излъчи, както няколко съвсем нови за българския ефир формати, така и няколко и добре познати и любими на зрителите шоу програми” – сподели програмният директор на NOVA Антоний Мангов.

„Тази година комедията е с неочакван край, но той е неочакван и за самите нас. Точно това е хубавото на VIP Brother – всичко се случва изцяло на живо и събитията търпят пълни обрати в рамките на секунди. Именно този интензитет е причина дори да не предполагаме края на тази комедия. Ние им даваме комедийно поле, а единствено от участниците зависи дали тя ще е любовна, черна или забавна” – така Нико Тупарев коментира темата на юбилейния сезон на VIP Brother 2016 – комедия с неочакван край.

Най-известната Къща в България отново ще бъде в тон с темата на сезона и тази година ще се превърне в лунапарк. Това е и втората изненада, която продуцентът на шоуто разкри пред медиите дни преди големия старт.