Зала „Булстрад Арена“ в Русе ще посрещне шоуто на български звезди, с което ще бъдат избрани красавиците за „Мис Национален отбор“. На 20 ноември ще се проведе грандиозният финал от състезанието, в което ще вземат участие Нина Николина, Орлин Павлов, Калин Вельов, Михаела Маринова, Пламен и Иво и още родни звезди от шоу бизнеса. Сред тях ще бъде и талантливата млада русенка Габриела Йорданова, която представи тази година България на Детската Евровизия. 
По време на бляскавия спектакъл момичетата, които са номинирани в отделните етапи на красивото състeзание, ще дефилират на фона на изцяло авторска българска музика, която пък ще бъде изпълнена от артистите в афиша. Така за трети път ще бъдат избрани талисманите на националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. А една от красивите победителки в конкурса ще има шансa да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.
„Няма да променяме формата си, който през годините се доказа като успешен и атрактивен за зрителите. В Русе ще видим шоу на високо ниво, с хубава музика и много красиви претендентки за титлите и гарантираме незабравима емоция“, споделя създателката на конкурса Маги Вълчанова.
Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim и онлайн. Цените са между 15 и 40 лева, има отстъпки за дeцa до 8 години, групи над 5 души и деца в неравностойно социално положение.