Лото треската е обхванала цялата страна. Пред пунктовете се извиха опашки заради гигантската сума в играта „Големият ДЖАКПОТ”, която може да падне още днес. Рекордните 10 милиона лева в Националната лотария предизвикаха българи, румънци, турци, гърци, сърби и македонци да потърсят късмета си.Засилен интерес към джакпота има още от началото на седмицата. Баснословната сума нагорещи емоциите и по морето, където вместо за бира, летовниците се редят по опашки, за да пускат фишове. ТОП тема е кой ще гушне милионите от Националната лотария, а най-честите сметки са не за обяд, а как да бъдат похарчени най-разумно.
 
10-те милиона амбицираха и комшиите.  Гърци масово пускат фишове в лото пунктовете в Южна България, с надеждата да ударят българския джакпот, съобщи „Блиц”.
 
Служители в пунктовете в северната част на страната споделят, че преди тегленето прииждат и румънци, за да пуснат фишове. Съседите масово играят с цяла купчинка фишове и пръскат луди пари, с надеждата да спечелят родния джакпот. Продавачките разказаха, че отдавна не са виждали такава истерия.
 
Още тази вечер апетитните 10 милиона лева може да огреят някого.