Пореден случай на насилие и агресия по на пътя се е разиграл пред очите на бременна жена в Пловдив, а побойниците са арестувани.

Инцидентът е станал около 14.00 ч вчера на бул. "България" в града, съобщават от прокуратурата, цитирани от dir.bg. В ареста са двама хулигани, нападнали шофьор след засичане на пътя.

По първоначални данни управляваната от двамата "Шкода" засякла пътя на "Ауди", от което отговорили с бибиткане на клаксона. От чешкия автомобил слезли двама мъже - на 36 и 29 г., и нанесли побой на 31-годишния водач на аудито, както и удари по колата. В момента на издевателствата в автомобила на пострадалия е пътувала бременна жена, която станала свидетел на разправата.

На мястото за пристигнали екип на Трето РПУ в града под тепетата и Спешна помощ.

Образувано е следствие за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. Двамата извършители на побоя са зад решетките засега с полицейска мярка - 24 часа, въпрос на време е да се уточни дали прокуратурата ще им вземе 72 ч.

Същевременно в Благоевград снощи полицията арестува също двама младежи, но возещи се в Мерцедес S-клас. Те били спрени на бул. "Св. св. Кирил и Методий" в рамките на провеждаща се специализирана полицейска операция.