Калоян Казаков е на 2 години и страда от заболяване от аутистичния спектър. Родителите му събираха пари за процедури с хипербарна оксигенация. Нужната сума за лечение на детенцето бе 10 000 лева. Парите бяха осигурени и вече се вижда напредък в развитието на детето. За една година са му предписани 120 процедури, разказа майката Наталия Казакова. И Коко ще ги има, заради всички, които помогнаха.

Семейството е от Шумен, а в града няма такава терапия, най-близката се намира във Варна. Това е свързано с още разходи за транспорт, средно на ден е около 30 лева.

Коко има и хранителни непоносимости към млечни продукти, глутен, лактоза, яйца и ядки. Детето е на строга диета и хранителни добавки, които още повече утежняват финансово бюджета на семейството и са много голям разход за родителите. Момченцето има и още две братчета - Александър на 4 г. и Николай на 1 година.

Сега семейството отново има нужда от нашата помощ. На малкия Калоян трябва да бъдат направени обстойни изследвания, които ще струват около 3000 лева. От предишната кампания има 377 лева над необходимите 10 000. До месец остава да бъде събрана сумата от 377 до 3000 лева.

Всеки, който иска да помогне на семейството, може да го направи на Дарителска сметка на Калоян Пейчев Казаков:

ПроКредит Банк BIC PRCBBGSF BG89PRCB92301049318117

PayPal: [email protected]