Теленор предлага 12-месечен платен стаж и възможност за реален кариерен старт с новата си стажантска програма. Тя е насочена към активни и амбициозни млади хора, които се вълнуват от мобилните и дигитални технологии, умеят да намират креативни решения и обичат да научават нови неща всеки ден.

В първото издание на програмата, Теленор търси стажанти в областите "Маркетинг", "Радио и телекомуникации", "Информационни технологии" и Big Data. В програмата могат да се включат както студенти в трети или четвърти курс на бакалавърската си степен, така и завършили студенти.

Желаещите да участват могат да кандидатстват за конкретна позиция на уебсайта на Теленор, като изпратят нестандартна и креативна автобиография до 26 август 2016 г. Достигналите до следващия етап кандидати ще трябва да разрешат специално разработено дигитално предизвикателство чрез т.нар. escape room, а след финални интервюта ще бъдат избрани 10 стажанти.

Стажантската програма ще започне през септември. Участниците в нея ще работят на пълен работен ден срещу мотивиращо финансово възнаграждение. През следващите 12 месеца те ще могат да се включат в различни проекти, да се учат и работят с международен екип от експерти в отворена и стимулираща работна среда. След края на програмата, най-добре представилите се стажанти ще получат предложение за постоянна работа в Теленор.