Мъжът на сексбомбата Анита Мейзер е бил убит снощи във Варна. Културистът Николай Димов е бил открит вързан със свински опашки и заклан, предаде БЛИЦ. „Това, което мога да кажа е, че след полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента и са започнати незабавни действия по разследването. По-късно се очаква Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище“, заяви Ирена Петричева от варненската полиция, цитирана от БЛИЦ.
 
Към момента никой не потвърждава официално самоличността на жертвата, но според източници на БЛИЦ категорично става въпрос за културиста Николай Димов – съпруг на варненската сексбомба и „Мисис България 2014“ Анита Мейзер.

Според нашите информатори 40-годишният бивш охранител е бил заклан. Той е бил намерен вързан със свински опашки в дома на Анита – в луксозната й къща на Почивка. Мейзер е открила трупа, след като се върнала от магазина. Малко преди това двамата заедно се прибрали вкъщи.