Когато Доминик Хъсън и Луис Вернеу от Квебек, Канада се срещат за първи път, те откриват, че споделят взаимната любов към животните. „Тя е в основата на нашата връзка“, казва Луис, докато Доминик обяснява, че това е показало, че „тя е страхотен човек и затова исках да се омъжа за нея“, пише BrightSide.

Луис посещава The Cat House в Калифорния през 2012 г. и се влюбва в убежището, в което няма нито една клетка. Нито една от котките там не се приспива, животинките бродят спокойно из терена. Тя си обещава, че един ден ще се върне на това място със своя партньор.

Така и става.

Щастливата двойка решава да използва The Cat House като място за тяхната сватба – пред очите на над 1000 спасени котки. Вместо да се тревожат къде да настанят своите далечни роднини, Доминик и Луис решават да прекарат деня си в компанията на тези любвеобилни животинки, които през цялото време наблюдавали церемонията или мъркали и мяукали.

А кой го е бракосъчетал? Именно Линеа Латанцио – основателка на The Cat House. Тя се трогнала до такава степен от историята на Луис и Доминик, че решила да я ръкоположат, за да може лично да ги венчае.