Край на телевизионната война между Маги Халваджиян и Слави Трифонов! Томахавката вече е заровена и първата крачка към сдобряването направи именно Дългия. Слави преглътна гордостта си и клекна пред Маги, с когото от години водят битка за зрителски интерес, пише "България днес".

Срещу солидна сума и стотици уговорки Трифонов е ползвал услугите на един от най-приближените до Халваджиян. Режисьорът Кирил Киров, който всички знаят като Кико, е човекът, станал причина двамата телевизионери да си стиснат ръцете. Кико е режисьор на последния скандален клип на Слави. Видеото предизвика истински фурор, но въпреки многото критики феновете на Трифонов са категорични, че това е най-добрият му клип досега.

Кико е част от всеки проект на Маги от дълги години и няма намерения да напуска шефа си. Халваджиян е позволил на режисьора да работи за Дългия срещу процент от хилядарките, които талантливият Кирил е прибрал.

Освен Кико Слави "открадна" от Маги и младата актриса Джулия Бочева. Хубавицата беше в ръцете на Халваджиян, който се зае със задачата да я направи известна в шоуто "Като две капки вода", но Трифонов успя по-бързо от него само в едно няколкоминутно видео. Бочева е главна героиня в скандалния клип, заради което си навлече обществения гняв. За да се скрие от зложелателите, Джули прекарва цяло лято на морето.