Корифеят в комуникацията с кучета Сизър Милън ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо, в което ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци. Европейската обиколка през март 2017 на „Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни и за огромно наше удоволствие страната ни попада сред тях. Събитието на 23 март в зала Арена Армеец е организирано от Loud Concerts.

За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Ето защо собствениците им трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто.

Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу "Говорещият с кучета" по Nat Geo People и National Geographic Channel, Сизър Милън е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци.

Ето и част от ценните уроци и демонстрации, които ще можем да научим и видим на 23 март в зала Арена Армеец:

Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче!

Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.

Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите.

Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя Сизър Милън. “Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения с кучетата си”, казва говорещият с кучета.

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец е с начало 20 часа. Билетите за шоуто у нас влизат в продажба от 5 август, петък в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цените на билетите са от 59 лева до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. Премиум местата са много ограничени, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Сизър Милън трябва да побързат да си осигурят билети за датата му у нас.