Порно звезда, на която й е забранено да влиза в Пакистан, заради филми, в които е облечена с традиционни арабски дрехи, е ревностна мюсюлманка. Въпреки противоречивата си работа, тя се моли редовно - по 5 пъти на ден.

Надиа Али, която влезе в индустрията за възрастни преди 2 години и половина като танцьорка, признава, че има конфликт между религията и работата й, но гледа на порното като стълба към индустрията за красота. 

25-годишното момиче, които живее в Лос Анджелис, има роднини в Пакистан. Преди да започне да танцува, а после и да се снима във филми за възрастни, била нещо като козметичка - почиствала вежди с помощта на конец. Впоследстиве разбрала, че да танцува еротично в хиджаб, ще й донесе много фенове, които са готови да заплатят за гледката.  

Сред проектите, в които е участвала, е и филм за възрастни с името "Жените от Близкия изток", чието мото е "Филм, който може да бъде и в колекцията на Бин Ладен".

"Аз съм практикуващ мюсюлманин. Разбира се, че има конфликт между вярата ми и работата ми, но това е при всеки", коментира тя. По думите й тя практикува исляма в името на мира. Не иска свят, в който се краде, а такъв, в който всички са щастливи. 

"Един от най-големите грехове е изневярата, но хората го правят по няколко пъти на ден, независимо от вярата им", посочва тя. 

Надиа твърди, че е израснала в строга мюсюлманска общност и винаги се е чувствала аутсайдер. Но животът й се променил, когато един ден, докато изнемогвала в салона за красота, в който работила, не влязла нейна приятелка, еротична танцьорка.

"Спечелих наведнъж 500 долара и бях горда от себе си. Никога няма да се върна в салона, никога няма да се върна към стария си начин на живот", разказва Надиа.

След като приключила с танците, се ориентирала към ескорта, а по-късно и към порно филмите. Надиа твърди, че се разбира добре с родителите си, но те не се гордеят с работата й.

Не липсват и критики на странични хора към работата й. Тя не е доволна от това, но ги преглъща заради парите, които печели. Не е щастлива и от това, че милионите гледания са само заради това, че е облечена в арабски дрехи. Но търпи заради мечтата си - да отвори свой собствен салон за красота. 

"Понякога хората правят определени неща, за да постигнат други, за които мечтаят", завършва Надиа.