21-годишен мъж от Кубрат загина при нелеп инцидент по пътя Кубрат – Глоджево, съобщиха от разградската полиция. Около 14 часа вчера в района на пчелините Т.С. се придвижвал с конска каруца. По време на движение се откачило предното дясно колело, мъжът паднал под каруцата, след което е влачен около 130 м по асфалтовия път.Потърпевшият е откаран в ОАИЛ на Разградската болница, където починал около 16.40 часа. Тялото е откарано за аутопсия в Търговищката болница, образувано е досъдебно производство.
 
Двама души пък са с опасност за живота след катастрофа между селата Владимировци и Здравец. Произшествието станало около 11 часа вчера. Лек автомобил „Форд Галакси”, шофиран с несъобразена скорост от 24-годишния С.С. от село Владимировци, на завой излязъл от пътното платно и се преобърнал в пасищна площ.
 
При произшествието са пострадали 37-годишният О.Х. от село Голяма вода и 49-годишната В.А. от Владимировци, които са откарани в Исперихската болница с черепно-мозъчни травми. Водачът с 6-годишен стаж зад волана е изпробван с дрегер, който отчел 0.00 промила. По случая е образувано досъдебно производство.