Голи тела, кожа, латекс, кръв и вампири - това е обобщено най-новото видео на Слави Трифонов към новата му песен "Бягай". Скандалният клип може да впечатли дори и най-отворените почитатели на Дългия.

Въпреки това още в първите минути откакто видеото бе пуснато, то веднага се разпространи светкавично из Фейсбук и различни сайтове. Дори и рап певецът Криско го сподели, тъй като режисьор на видеото е негов близък приятел - Кирил Киров. Всъщност това е човекът, който е дясна ръка на Маги Халваджиян, и този, за когото Рачков постоянно обяснява по време на живи предавания, че му говори в ухото. Трифонов успял да "открадне" талантливия режисьор, който му е направил едно от най-скандалните видеа, наскоро. Това е първа песен на Трифонов от доста време насам. През 2015 година изтече в интернет негов студиен запис, който така и не видя бял свят след това. Именно това породи огромен интерес към новата му песен само минути след като тя бе пусната.

Интересен факт е, че главна героиня в парчето е младата актриса Джулия Бочева, която се подвизава и като певица. Тя е доста далече от стила на Трифонов, затова и появата й в негов клип веднага породи доста коментари. Всъщност заедно с двама свои колеги от сериала "Революция Z" Бончева направи няколко поп звучащи парчета.

Клипът започва с нея, облечена в дълга бяла рокля, как влиза в къща, която прилича на необитаема. Веднага след като Джулия пристъпва в къщата, се открива истински Содом и Гомор. В огромна бароково обзаведена стая на няколко дивана са се разпределили напълно съблечени до кръста девойки. Всичките са с доста големи къде истински, къде - не, бюстове. На едно от диванчетата в приличащото на бордей място са две голи жени - русокоса и чернокоса, които се опипват, целуват и щедро показват даденостите си. На друг диван на по-заден план има друга чернокоска, която се опипва сама. Трета, която прилича на господарка, запява част от песента на Трифонов. Всички разголени мадами накрая обграждат Джулия, което я кара да избяга в нова стая, където отново има само жени. Те са облечени готик, пият вино и не й обръщат никакво внимание. Оттам през коридор младата актриса, която прилича на невинно момиченце на фона на останалите силиконки, попада в нещо като болнична стая. На белите плочки се виждат щедро петна от кръв. Сцената разкрива операционна маса с русокоса жена, чиито гърди са голи, а зърната са облепени с тиксо. Друга се надвесва над нея, за да й постави система. Накрая всички те взимат сатъри и започват да преследват Джулия, което я отвежда до Гъмзата, предрешен като вампир.

Едва накрая, след като всички изчадия в къата обграждат горката Джулия, тя попада на Слави Трифонов, целия в бяло, обграден от ореол от светлина. Така или иначе краят на песента не предвещава нищо добро на актрисата, която наивно се втурва след Слави. За финал неговите очи също светват във вампирско червено.