„За пръв път останах без дъх!“ Това 32-годишната актриса Мила Кунис разкри в интервю за Enews.

Тя даде интервю в подкрепа на новия филм „Много лошите мамчета“, но разговорът веднага премина от работна в лична плоскост: „Тогава ние не се отнасяхме към нашия роман като към нещо сериозно нещо. Никой от нас не се стремеше към брак. Аштън току-що се бе развел, а аз бях приключила с една продължителна връзка... Стараехме се да не гледаме в бъдещето и просто се наслаждавахме един на друг. И изведнъж след три месеца аз разбрах, че нещата са отишли твърде далеч. А след още една година поискахме да се оженим“, признава кинозвездата.

Аштън и Мила са се запознали отдавна по време на снимките на филма "Шоуто на 70-те" (That '70s Show) и оттогава не са спирали да се интересуват един от друг. А когато приключил романът на Кътчър с Деми Мур, старите приятели се възприели по нов начин. При това Мила първа хвърлила око на Кътчър. „Ние винаги бяхме близки с Аштън, но никога не съм го възприемала като мъж или като своето потенциално гадже. Но един път на някаква церемония по награждаване видях един висок млад мъж с широк гръб. Когато той се обърна, всичко замря - като на филм. Струва ми се, че тогава заради него за пръв път останах без дъх. Колко красив беше!... “, откровеничи актрисата.

По думите й Аштън я поканил на купон за поливане на новото му жилище. Като в холивудски сценарий актьорът имал план да я запознае с един от своите приятели, но намерението му не се увенчало с успех.

„Дългата история приключи бързо. Аз напуснах дома му следващата сутрин. Ние прекарахме първата си нощ... Дотогава аз никога не бях оставала при някого в първата още нощ... Но Аштън просто не ме пусна“, споделя още актрисата.

Лекомислената среща прераснала в сериозни отношения, раждането на дъщеря, брак и нова бременност на актрисата.