52-ГОДИШЕН ВЕЛОСИПЕДИСТ е пострадал при падане на велоялеята до пробива "Кауфланд" във вторник около 21.30 часа. Инцидентът се разминал с рана на главата и охлузване на гърба.
"РЕНО МЕГАН" ГОРЯ в 00.30 часа във вторник срещу сряда през нощта малко след Тетово. Вероятно пламъците тръгнали след катастрофа, а шофьорът на колата се оказал с над 2 промила алкохол.
400 КЪСА ЦИГАРИ без бандерол са открили у 25-годишния М.Г. полицаи от Второ районно. Младежът бил разкрит след претърсване на жилището му на 11 юли в кв."Възраждане". 
МОТОРНА РЕЗАЧКА И КЛАПАН за долно пълнене на стойност около 5000 лева са откраднати от база на бул."Тутракан". Кражбата е станала в понеделник срещу вторник, след като апаши са влезли през прозореца на склада.
ДИМ ОТ ГАРАЖ на ул."Згориград" вдигнал на крак пожарникарите на 12 юли около 13.30 часа. Оказало се, че горят кабели и вещи, които се подпалили, след като стопанинът на гаража работил преди това в помещението.
5000 КВ.М. СУХИ ТРЕВИ горяха на 12 юли около 22 часа край Борисово. Огънят е потушен малко преди полунощ. Според пожарникарите пламъците са тръгнали заради небрежно боравене с огън.