Приключи началният етап от заснемането на втори сезон на първия лекарски сериал в България „Откраднат живот“.

„Първите 15 епизода вече са готови“, обяви продуцентът на хитовия сериал Евтим Милошев в ефира на "Здравей, България".

След кратка почивка снимките ще бъдат подновени и втория сезон ще изненада зрителите през есента.

Източник: Красена Ангелова

„Ако в първи сезон видяхме как героите живеят с лъжата, във втори сезон ще видим как всички те трябва да живеят с истината”, сподел  главният сценарист на „Откраднат живот” – Христина Апостолова.

Двамата с режисьора Павел Веснаков загатнаха за рискови ситуации и неочакван обрат на събитията, които екипът ще вплете в емблематичната болница „Свети Кирил“.

„Харесвам критичните ситуации, тези които държат героите на ръба”, разказа режисьора на първия лекарски сериал в България.

Източник: Красена Ангелова

Разноцветни чорапи и медицински чехли с десетки автографи носят късмет на актьора Димо Алексиев, който играе ролята на д-р Калин Генадиев.

„Наталия търпи промени и ще бъде доста по-човечна в новия сезон. В началото се чудех защо това момиче прави тези неща, но в последствие започнах да я разбирам и я заобичах”, така Дария Симеонова обобщи трансформацията на провокативната Наталия, PR на Болница „Св. Кирил”.

За зрителите остават много въпроси, сред които какво ще се случи с д-р Силянова, която се бори между живота и смъртта. Как истината ще промени живота на главните герои? Кой ще съумее да се откаже от любовта си и кой ще се пребори за нея? – ще разберете тази есен, във втори сезон на „Откраднат живот” по Нова ТВ.