Организмът ѝ се бори с много тежките травми, които има. Лекарите правят всичко по силите им. Единственото, което остава е да се молим всеки ден и да е в мислите ни с хубави пожелания за това тя да се пребори, допълни председателят на Федерацията ни по художествена гимнастика.

Състоянието на Цвети е много тежко и можем само да се молим тя да се оправи. Това заяви в студиото на Нова телевизия шефът на родната гимнастика Илияна Раева.

„Намира се още в рискова част за нея. Организмът на Цвети се бори с много тежките травми, които има. Единственото, което остава е да се молим непрекъснато и всеки ден и да е в мислите ни с хубави пожелания за това тя да се пребори”, каза още Раева. 

По думите ѝ лекарите правят всичко по възможностите си, за да спасят Цвети. Самата Раева държала всеки ден контакт с шефа на "Пирогов" доц. Стоян Миланов.

Шефката на родната гимнастика отдаде заслуженото и на момичетата, които се състезават и постигат успехи въпреки инцидента с Цвети.

"Много беше трудно на момичетата да покажат максимално качествата и класата си. Това беше един изключителен шок, една много тежка житейска ситуация, която ги застигна", каза Раева.