Охранители пребиха 22-годишен софиянец край дискотека в Слънчев бряг, съобщи burgasinfo.com.

Сигналът в полицията е подаден от 22-годишен софиянец, който е бил откаран в МБАЛ -Бургас с диагноза „контузия на главата”.

От незабавните полицейски действия са установени и задържани всички участвали в побоя – криминално проявения и осъждан Д.П., 42 годишен от Камено, криминално проявения и осъждан Д.Д., 34 годишен от Асеновград, криминално проявения Т.Д., 23 годишен от Бургас, криминално проявения и осъждан К.М., 20 годишен и криминално проявения и осъждан Г.С., 38 годишен от Бургас - всички задържани са служители в частна охранителна фирма, отговаряща за охраната на дискотека „Вижън”.

Проведени са множество процесуално-следствени действия, сред които разпити и разпознавания, установени са свидетели на деянието, записи от охранителни камери и др. При извършване на полицейската проверка на криминално проявения Т.Д., 23 годишен от Бургас, същият пуснал на земята пакетче, съдържащо зелена тревиста маса / марихуана/. Т.Д., както и останалите четирима охранители са задържани със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.