Всеки бизнес предприемач желае да превърне дейността на фирмата си в по-печеливша. Освен ефективна реклама и правилна маркетингова стратегия, важни са и качествата и знанията на служителите на фирмите.

 Проверката им вече може да стане лесно чрез новата ни услуга „Телефон на тайния клиент". Ако сте собственик на фирма, може да потърсите наш експерт, който да изготви детайлен въпросник за проверка качествата и знанията на служителите ви и след това ще направи анализ.

 Услугата е много подходяща за малки и средни фирми, които не могат да си позволят големи суми за проверка на служителите си, но би бил добър вариант и за големи компании.

 Специалистите ни са разделени по браншове - технически прегледи на автомобили; магазини за ловно-рибарски принадлежности; реклама; хлебопроизводство; шивашки услуги; сладкарници; производство и продажба на щори за бита и бизнеса; телекомуникации; бижутерийни магазини; търговия с облекла; автокъщи; ключарски услуги; производство и продажба на вино; магазини за цветя; масажи; продажба на торове; агрохимически препарати и продукти за растителна защита.

 Също така: търговия с муниции и оръжие; търговия с тъкани и подови настилки; ресторанти; поливни системи, напояване и хидромелиорации; изграждане и поддръжка на басейни; строителство и строително-ремонтни услуги; електронни елементи и полупроводници; тапицерски услуги; почистване на домове; офиси и промишлени сгради; автокозметика - автобои и лакове; пчеларство; риба, рибни храни и продукти; туристическо оборудване и приспособления.

 За да се развие успешен бизнес са необходими няколко важни условия, но без наличието на ефективна реклама и маркетингова стратегия плановете могат да се окажат и обречени на неуспех. И, докато рекламата е дейност, която не гарантира дългосрочен успех на фирмите, то не така стоят нещата с маркетинговитедейности.

 При установяването на положителен резултат от проучването проектът ни издава удостоверение за фирмата.

 „Телефон на тайния клиент" няма за цел да ограничи избора на потребителите или на фирмите.