Бизнесдамата Ваня Червенкова осъди Албена Вулева в Софийския районен съд, заради обидни статии по неин адрес. Тя публикува във Facebook и присъдата и мотивите на съда.

"Толкова гнусна, обидна и отвратителна статия не съм чела в живота си!!!! Дори недоумявам как може първо да бъде родена в нечий мозък, а после произнесена. Свиня, зурла, хипипотам, кит, кашалот и всички видове животни, с които съм сравнена, е нищо в сравнение да изразиш съжаление за това, че убийците ми не са ме "гръмнали" с куршуми за едър рогат добитък"! При положение, че НЕ ПОЗНАВАМ ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Албена Вулева! Колко злобен, комплексиран и нищожно малък трябва да си?", написа Червенкова.

Съдебните дела обаче няма да приключат дотук.

"Не аз ще отслабна разхождайки ме уж ти до съдебните кулоари, а на теб, моето момиче, ще ти отнема всичко - перото, с което пишеш, въздуха на нечия редакция, който дишаш. Завела съм още 2 дела срещу Вулева и Захажаева. Ще следя всяка точка изписана срещу мен, защото такова БЕЗОБРАЗИЕ никой не би простил!
Благодаря на адвокат Екатерина Димитрова! Благодаря на Българското правосъдие , благодаря на моите свидетели и на хората, които са около мен в такива гадни моменти, защото трудно се преживяват", допълва Ваня Червенкова.

И се закани на Вулева да очаква още много подобни процеси.

"И никой повече да не я нарича журналист, защото е срамно да я сравняваш с професионалисти от гилдията! Очаквайте много още продължения", завършва бизнесдамата.