Овен Овенът прощава само ако почувства угризения. Той много лесно се обижда , но също така може бързо да прости . Ако е много обиден има възможност няколко дни да не иска да говори с вас, но след известно време и най-твърдоглавият Овен ще отстъпи. Телец Отмъстителният Телец трудно прощава. Много сложен знак, особено ако се контузи неговото его или достойнство. Често е в състояние да прекрати приятелството, ако заключи, че противоположната страна го разочарова. Изключително е лоялен и верен приятел , а това го очаква и в замяна.Близнаци
Близнаците не правят драма около прошката. Близанците ще простят на всеки, който искрено изисква от тях прошка. Около това никога няма да правят драма. Вярват, че всеки може да сгреши. Често прощават, когато приятелите покажат колко се нуждаят един от друг.

Рак
Ракът изисква много извинение. Знак, който често сменя настроението си. Трудно прощава измама или предателство. Ще прости само ако види, че другата страна си е направила труда да се извини и добре да му обясни, че се разкайва.

Лъв
Спор? Какъв спор? Лъвът често ще се изненада, когато приятелите кажат, че ги е наранил, защото никога не мисли за своите действия. Когато дойде караницата той само ще се оттегли. Той почти никога не се извинява на другите, но не очаква и приятелите да му се извинят.

Дева
Девата прощава с ясно извинение. По природа често пъти е инат и злобна. При нея не е трудно да си изкупите греховете.

Везни
Везната иска да играе на топло - студено. Всеизвестно е, че тя иска да прави драма около всичко. В един момент ще бъде готова всичко да прости, а в следващия ще се разкае.

Скорпион
Това е една от най-упоритите зодий. Често е в състояние да прекрати дългогодишното приятелство, защото в него блести доза желание за отмъщение, но и да покаже на другите, че с него няма шега. Гневът на този знак може да продължи с години.

Стрелец
Стрелецът смята, че всеки заслужава втори шанс. Той е един от малкото знаци, които ще простят на всички, защото си мисли, че всеки заслужава втори шанс. Той всяка история ще възприеме от всички страни. Ако приятелите му се оправдаят защо не са били честни с него и ако види, че не са го наранили умишлено Стрелецът без проблем ще прости.

Козирог
Козирога ще си отмъсти с лирично отклонение. Той е изключително горд и злобен и не прощава лесно. Повечето приятели се страхуват да го наранят, защото знаят, че лесно може да съсипе репутацията им. Подмазване от всякакъв вид, с храна, подаръци или пари, ще го развесели.

Водолей
Водолея е знак, който ще прости на всички свои приятели, защото се счита за изключително морален и честен. Но, ако разбере, че някои приятели притежават лоша енергия, прошката и по-нататъшното общуване ще бъдат невъзможни.

Риби
Рибите са един от най-гордите знаци в хороскопа. Много трудно ще простят на приятели, които са им изневерили, а дори и ако простят, известно време ще бъдат на разстояние. Те се водят от интуицията си, така че ако усетят, че на някого трябва да му простят, ще му простят, а ако не, тогава е по-добре този човек да изчезне от живота им.