9-годишно момче от дупнишкото село Самораново е в неизвестност вече от 22 часа. Майката твърди, че е отвлечено от бившия й съпруг, който живее в с. Дамяница, община Сандански, съобщава БГНЕС.

Майката Ралица Радева на 39 години не е виждала 9-годишния си син Валентин Вълчев от 13 ч. вчера, когато го е изпратила до магазина. Наблизо е открит мобилният му телефон, който е счупен. Майката твърди, че няколко часа по-късно бившият й съпруг Владимир Владимиров й се обадил и казал, че ако не му даде 30 000 евро до три дни, които текат от часа на обаждането, няма да види повече сина си. Парите му трябвали, за да си купи влекач за ТИР-а.

Двамата са се събрали през 2012 г., разделили са се през 2013 г. Имат и момченце, което бащата не е припознал. Изчезналото момче е от предишен брак на Ралица. Тя твърди още, че на 8 февруари 2014 г. Владимир й е откраднал колата и че е теглил кредити на нейно име.

"Моля всички, които са виждали сина ми Иван на 9 години, облечен в колоездачен екип в черно и синьо, да се обади спешно на тел. 112 или на тел. 0877 45 41 59 - Ралица Радева/майка на момчето/! Детето е отвлечено днес от дупнишкото село Самораново! Моля ако имате някаква информация обадете се на тел. 112. МОЛЯ ВИ!!!" Това написа отчаяната жена във фейсбук страницата на struma.bg.