Проучване, базирано върху преценките на над 90 хил. души, разкрива кои са най-сексапилните националности в света. Участниците и участничките в допитването са отредили първенството сред дамите на американките, а сред мъжете - на канадците, пише в. "Дейли стар".От музикалната сцена до модните подиуми, родени в САЩ красавици като Тейлър Суифт и Джиджи Хадид, явно са повлияли върху вота на мъжете, които са оставили американките на първо място. "Американките притежават уникална красота - отражение на разнообразния микс от култури, етноси и естетика в САЩ", казва основателят и главен изпълнителен директор на сайта "Мис Травъл", осъществил проучването.

Риалити звездата Ким Кардашиян, която залива социалните мрежи със свои селфита и е с арменско потекло, също е оказала влияние върху мъжкия избор.
Представителите на силния пол са отредили второ място на жителките на Армения.

Следват канадките и кубинките, които дебютират в тазгодишната класация. На пета позиция анкетираните мъже са поставили колумбийките.

В челната десетка на най-сексапилните представителки на различните националности намират място още филипинките, красавиците от Барбадос, австралийките, англичанките и италианките.

Двама от най-актуалните изпълнители в света - канадците Джъстин Бийбър и Дрейк, явно са оказали влияние върху дамския избор, тъй като участничките в анкетата са поставили на първо място по сексапил мъжете на Канада.

Следват американците, австралийците, италианците и испанците. На пето място са дебютанти в тазгодишната класация - корейците. На шеста позиция дамите са поставили миналогодишните първенци - ирландците.

В Топ 10 на най-сексапилните мъже в света попадат още чилийците, англичаните и пакистанците.