1500 ЛЕВА СА ОТКРАДНАТИ от жилище в блок на ул."Панайт Хитов" в петък призори. Крадците са влезли в него през отворен комарник.
29 ПЧЕЛНИ КОШЕРА СЪБОРИЛ НА ЗЕМЯТА неизвестен вандал в имот в землището на Бяла миналата седмица. Собственикът имал 147 кошера, така че вандалщината вероятно е извършена на лична основа. От пчелин в Сеново пък били откраднати шест пчелни кошера за 2000 лева.
СТАР АВТОМОБИЛ "СУЗУКИ" за 1000 лева е откраднат от бул."Гоце делчев в четвъртък вечерта, когато собственикът му го оставил отключен и с ключ на стартера.
2 ГРАМА КОКАИН СА НАМЕРЕНИ в разградски шофьор на БМВ при проверка на ул."Михаил Арнаудов" в неделя в 21.30 часа. Р.И. обяснил, че коката е за лична употреба. По  случаят е заведено бързо полицейско производство за държане на дрога.
ИЗХЪРЛЕНА НЕЗАГАСЕНА ЦИГАРА запалила отпадъци в местността Дрането в Щръклево в понеделник следобед. Пожарът е загасен със 100 литра вода. Със същото количество вода е загасен пожар на сухи треви до Спортното училище в Русе в събота вечерта.