ТИР, пътуващ от Бургас за София, спука гума и премина през мантинелата в насрещното движение, а автомобил се блъсна в него. 43-годишна жена, пътувала в тежкотоварния камион, е загинала.

След тежкия инцидент движението по АМ “Тракия”, в района на Раковски, посока Бургас, се осъществява в едната лента, съобщават от МВР.

Тежкото пътно-транспортно произшествие стана днес към 13 часа в района на 156-и километър на АМ “Тракия”, в района на Раковски. Според първоначалната информация, ТИР спукал гума, преминал през разделителната мантинела и се преобърнал в лентата за движение в посока Бургас, а в него се блъснал лек автомобил “Ауди” с добричка регистрация.

При удара на място загинала жена на 43-години, която пътувала в тежкотоварния камион с 50-годишен водач от Съединение. Пострадали са шофьорът на леката кола, на 47 години, и 44-годишната му спътничка. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на сектор “Пътна полиция”. До приключване на огледите движението в района на катастрофата се извършва в лявата лента.