Не сте в настроение, все по-често се карате с колегите, всичко ви дразни и ви се струва, че целият свят е срещу вас... Това са първите признаци за недостиг на секс. Ето и останалите.

1. Непрекъснато сте в депресия и всичко около вас ви дразни ужасно
Всички знаем, че след секс в тялото се отделя хормонът на щастието ендорфин. Просто е – добрият секс подобрява настроението на химическо ниво.
2. Непрекъснато нещо ви боли
И пак хормони. Непосредствено преди оргазъм в тялото се отделя окситоцин, под чието действие се образуват болкоуспокояващите ендорфини – естественият аналог на морфина. При жените бонусът е и изработването на естроген, който потиска предменструалната болка.
3. Не сте доволни от теглото си, непрекъснато сте на диета, но тя не ви помага
Леглото е най-добрият фитнес уред. Няма нужда от повече обяснение, нали?!
4. Непрекъснато подхващате някакви вируси
Подобрете имунитета си с помощта на секса. В кръвта на хората, които ГО правят, има 30% повече антитела, което повишава защитата срещу грип.
5. Не ви устройва размера на гърдите ви
Редовният секс увеличава гръдната обиколка. По време на възбудата се засилва кръвообращението и гърдите могат да нараснат с 25%.
6. Паметта ви ви подвежда, лошо усвоявате информацията
Всеки оргазъм повишава IQ-то! Американските учени, които неуморно изследват сексуалните възможности на двуногите, са установили, че по време на оргазъм кръвообръщението се случва в пределно максимална скорост и обогатената с кислород кръв достига до всички органи, включително и главния мозък.
7. Измъчва ви безсъние
Как сладко се заспива след оргазъм, нали?
8. С ужас установявате нови и нови признаци на остаряване
Двойките, които правят секс поне три пъти седмично след 30 години ВИНАГИ изглеждат по-млади от връстниците си, които нямат този късмет.
9. Непрекъснато сте недоволни от себе си
Всяка дългокрака блондинка ви дразни, а снимките на моделите в списанията ви развалят настроението. Само страстният секс може да ви излекува от този недъг.
Когато любимият ви каже, че сте най-прекрасната жена на земята и го докаже с действия вие ще престанете да мислите за това колко излишни сантиметра са опасали талията ви. Когато той те желае, е много по-лесно да се приемеш и да се заобичаш.