За първи път Мол Русе става арена на масов късен шопинг маратон.
Промоционалното пазаруване ще се случи на 24 юни, петък, само между 18 и 22 часа. Участници в кампанията са почти всички магазини и обекти за хранене на територията на любимия търговски център на русенци. В четиричасовото промо пазаруване клиентите ще могат да се възползват от сезонни намаления, неустоими ценови предложения и страхотни масови отстъпки до минус 50%, а на места и до минус 70%. 
Магазини „Н&M“, „New Yorker“ и „Tempo Sport“ предлагат до 50% намаление в цените на избрани артикули и цели колекции. Класически стилните дамски облекла в новата колекция на маркатa „Daphne“ в този очакван от пазаруващите ден ще могат да бъдат закупени с 10% отстъпка. Господата ще могат да се възползват от зашеметяващите до 50% отстъпка на подбрани артикули в магазин „Teodor“ и от 20% до 50% на избрани дрехи и аксесоари с марка „Pierre Cardin“. „LC Waikiki“ предоставя 30% отстъпка на избрани артикули, „Kenvelo“ достига зашеметяващите 60% на цялата колекция, освен артикули с етикет „Best Price“, а „Carlo Paolli“ смъква до 50% от цените на всички дрехи. „Flair“ предоставя 10% отстъпка на всички налични артикули, а в „Tempo Casual“ 1+1 = 20% отстъпка, докато 2+1 ще се равнява на 30% бонус на артикули с етикет „New Arrival“.
„EUROOPTIC“ предлагат рекордните 60% отстъпка на избрани артикули. „Beauty Zone“ ще изненада почитателите на качествената козметика с -15% отстъпка на всички артикули и услуги. В „dm“ всички слънцезащитни продукти и душ-гелове ще се продават с 20% по-евтино, а „Golden Rose“ намаляват цените на избрани продукти с до 30%. В аптека „Subra“ са подготвили примамливи предложения за разнообразни продукти с до 20% надолу от редовните им цени, както и специално 5% намаление на лекарства без рецепта. От 15% до 25% ще достигнат намаленията на бижута, сувенири и дизайнерски часовници в бижутерии „Azarini“, „Radianna“, „Fantasy“ и магазин „Reni Luxury Gifts“. 
Привържениците на домашния комфорт и луксозните интериорни решения ще могат да се възползват от 50% отстъпка на всички артикули в магазин „English Home“ и 20% в магазин „Textura“. Между 10% и 20% ще бъдат ексклузивните намаления в книжарница „Ciela“, магазин „JennyТs“, избрани козметични комплекти в „Refan“, a „ART-93“ подаряват унисекс колан на всеки, пазарувал над 20 лева. Горещо лятно намаление осигурява и магазин „Triumph“, в който всички бански костюми ще са с до -30% отстъпка, само между 18 и 22 часа в петък. 
Брандовете, предлагащи обувки и аксесоари, са помислили за своите клиенти с отстъпки, съответно в магазин „Paolo Botticelli“ до 50% намаление на избрани артикули, магазин „TendenZ“ ще зарадва с до 50% бонус на избрани модели от нова колекция, магазин „ССС“ осигурява 30% намаление на всички налични артикули, а в магазин „Carlo Paoli“ процентите достигат до невероятните 70%. 
За комфорта на пазаруващите са предвидени и изкусителни ценови предложения в обектите за хранене. Страхотни намаления на разнообразни комбинации от храни и напитки предлагат от „Choko Doner“, а любителите на сладки изкушения могат да се поглезят с ексклузивните 15% отстъпка за всички сладки коминчета на щанд „Козуначено коминче“. Тайландска кухня с 15% намаление ще може да бъде опитана в „Thang Long“, а десертът е осигурен от специалните промоции в сладкарница „Долче Вита“ и „SugarLand“, където всеки купувач получава сладък подарък-изненада. Ексклузивни цени за насипни суперхрани, био козметика и био слънцезащитни продукти осигурява био магазин „The Secret Garden“.
Не са забравени и най-малките посетители на шопинг центъра - през целия ден на промоционални цени ще ги очакват винаги забавните скокове с бънджи. Промоции на детски дрешки и играчки предлагат в „Hippoland“ и „Sweet Baby“, а в „Play City“ всеки две игри с жетони ще се равняват на 3 в периода 18-22 часа.
Пътеводител към тези и още много атрактивни предложения ще бъдат стикерите с надпис „Горещ петък“, маркиращи всеки един от участващите обекти.