Британската моделка Искра Лоурънс е една от тези, които се наложиха в модната индустрия не заради стандартните, а заради пищните си форми и положителното отношение към външността си.

Тя подписва договор след договор и разказва как поддържа апетитните си форми.

Вече седма година тя не прибягва до никакви диети. Манекенката със славянското име смята, че именно това е тайната на красотата й. Макар дори роднините й да са й казвали, че не става за манекена и не трябва да ходи с впити дрехи, през 2014 тя все пак се явява на рекламен конкурс на производителя на бельо Aerie, създал колекция, базирана на принципа за положително отношение към телосложението, независимо какво е то. За рекламата на производителя му били нужни дами с различно телосложение и изборът му паднал на Искра. Тя подписала първия си договор, с който дошла и известността.

Лоурънс има 2 млн. потребители в Инстаграм. Тя се харесва каквато е и не ретушира снимките си. Много от фотографитие си да съпровожда с хаштаговете #everyBODYisbeautiful и #nofilters. Тя измикли също хаштага #HeartNotHate, с който приканва да се изпращан комплименти на всеки един човек, който се нуждае от това.

„Съвършенствата не съществуват. Аз се гордея, че имам здраво тяло и обичан всяка негова част. Ако обществото и медиите ви казват, че трябва да сте идеални, за да сте красиви, знайте: това не е вярно. Целулита, белезите, петната е това, които сте вие самите. Уникални и прекрасни“. Такива текстове съпровождат нейните снимки.