„През всички години, при всякакви ситуации, никога не сме имали намерения да я отстраним от отбора”, написаха треньорите на ансамбъла по художествена гимнастика Ина Ананиева и Даниела Велчева.

Едно от момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика Цветелина Стоянова е с опасност за живота, след като вчера падна от балкон от шестия етаж. Цвети се намира в Централна реанимация на „Пирогов” в момента. Тя е претърпяла операция и състоянието й е много тежко. „Във връзка с тиражираните лъжи и инсинуации по повод случилото се с Цвети Стоянова, треньорският щаб искаме да заявим, че единствената причина тя да не е с нас тук на Европейското Първенство и да не е част от отбора е нейно лично решение и желание да се отдели от тренировъчния процес. През всичките тези години, при всякакви създавали се ситуации в тренировки и на състезания никога не сме имали намерения да я отстраним от отбора! В трудните и в най-щастливите моменти, тя винаги е била част от нас.

Моля, спрете да търсите вина там, където я няма! Ние сме един екип, един отбор и Цвети е част от нас!”, написаха треньорите на грациите ни Ина Ананиева и Даниела Велчева.