bTV стартира кастинг за нови лица за мащабен иновативен проект, който ще допълни любимото на зрителите семейство на българските сериали. От днес всеки, който желае да застане рамо до рамо с най-популярните звезди от българското кино и театър, ще може да кандидатства за постоянен ангажимент на адрес http://www.btv.bg/casting.

Кастингът ще даде възможност на артистични личности от всички възрасти да докажат и развият своя талант във високо професионална среда. Екипът на bTV не поставя никакви ограничения по отношение на пол, възраст, образование и интереси. Единственото условие е да бъдат привлечени от камерата, да се чувстват комфортно на сцената и да имат артистизъм в кръвта. Любители на екстремни и традиционни спортове, домакини, футболни фенове, запалени по модата и социалните мрежи или хора, които са сърцето на компанията – всички ще получат шанса да станат любимци на България.

За да станат част от най-новата продукция на bTV, която ще постигне качествена промяна в българския ефир, желаещите трябва да отговорят на няколко въпроса и да качат своя снимка и видео на http://www.btv.bg/casting. Екипът на bTV ще се свърже с одобрените кандидати за допълнителен разговор и уточнения.