Без значение дали сте в Русе на почивка, уикенд или по бизнес ангажимент само с една нощувка, най-новото хотелско бижу в сърцето на града - „Ломбарди“ ще ви заплени с невероятна комбинация от стил, уют, комфорт, прекрасна атмосфера, първокласно обслужване, вкусна храна, екстри и услуги. Изисканият апартхотел се отличава с изключително комуникативна и удобна локация на ул. „Майор Атанас Узунов“ 5, точно до главната пешеходна алея на центъра, непосредствено до Парка на възрожденците и Младежкия парк. 
Дори многобройните чуждестранни туристи, които избират „Ломбарди“ за своя престой в Русе, се ориентират изключително бързо в местоположението
споделя управителят Димитър Димитров.
Освен спокойствието, релакса и прекрасните мигове, „Ломбарди“ със сигурност може да бъде и мястото на вашия бизнес. Посетителите могат да се възползват от уютния и просторен лоби бар с класическо обзавеждане в италиански стил. Още при първия си досег с апартхотела гостите усещат неповторим бизнес стил, професионално обслужване и коректно отношение. 
Целта ни е клиентите да почувстват домашния уют, съчетан с луксозна и модерна обстановка, добра кухня и качествено питие, споделя Димитров. На тяхно разположение са и опитният, грижлив и усмихнат персонал, който е готов да посрещне всички техни нужди.
Едно от най-важните условия, които всеки гост проверява, когато избира хотел, където да отседне, са стаите. Апартхотел „Ломбарди“ предлага заслужена почивка на своите клиенти в четири тематично обзаведени апартамента - два апартамента с една спалня и два апартамента с две спални, две помещения тип студио и пет двойни стаи. Всички помещения са просторни, изключително тихи, стилно мебелирани с индивидуален, изискан и модерен дизайн и с внимание към всеки детайл.  Те са оборудвани с всички съвременни удобства - кабелна телевизия, високоскоростен интернет, ТЕЦ, климатик, мини бар, кухненска част с обособен кът с мека мебел, луксозни бани с душ кабини. Всички апартаменти и стаи разполагат с просторни тераси, аранжирани с красиви каскадни цветя. 
За разлика от останалите хотели, в „Ломбарди“
стаите нямат номера, а всяка носи своето индивидуално име според стила
Апартамент „Манхатън“ ще ви донесе преживявания от други светове, а в апартамент „Ню Йорк“ вместо динамиката, ще намерите спокойствие и уют. Море, гондоли и любов предлага апартамент „Венеция“, а парижката красота и лукс идва с едноименния апартамент. Сред стиловете в стаите безспорно най-силно впечатление прави „Любовната стая в покоите на Афродита“. Собствениците на хотел „Ломбарди“ са отделили специално внимание на влюбените, като стаята предлага легло във формата на сърце, голяма баня с джакузи и огледална преграда за незабравими любовни мигове. Съвсем скоро пък младо семейство е избрало за първата си брачна нощ именно любовната стая в апартхотела. Привкусът на екзотиката клиентите могат да усетят в стая „Индонезия“, а релакс, хармония и романтика могат да открият в стаите „Екзотика“ и „Релакс“. Ателиетата „Тюркоаз“ и „Кашмир“ пък ще ви предложат настроения, спокойствие и мир. Всяка стая, както и общите помещения в апартхотела са аранжирани с картини от частната колекция на Димитров. 
В „Ломбарди“ може да се насладите на 
подбрани вкусни предложения както от българската, така и от италианската кухня на изгодни цени
Опитната готвачка на ресторанта ще задоволи и най-капризните вкусове с изкушаващите пици, спагети, паста, салати, предястия, ястия с пилешко и свинско, скара и десерти. Ресторантът разполага с 50 места, както и с великолепна лятна градина, декорирана с много цветя и с атрактивен отварящ се покрив. В живописната градина може да се отдадете на спокойствие и релакс, а любезният и отзивчив персонал ще допринесе за вашите прекрасни моменти. 
За своите клиенти „Ломбарди“ предлага закуска с възможност за румсървис и събуждане по стаите. Съвсем скоро пък предстои да отвори врати Western Union, както и чейндж бюро. 
Ресторантът към апартхотела се е погрижил и за футболните фенове
които ще могат да се насладят на мачовете от европейското първенство на големите плазмени екрани в уютната лятна градина. Специално за събитието пък в ресторанта ще има различни промоционални оферта, като например пилешки хапки с безплатна голяма бира. 
За краткото време, от което работи, хотел „Ломбарди“ вече може да се похвали с редица известни личности, отседнали именно тук. Сред тях са Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Лейди Би, Дий Зоун Проджект, Бойка Велкова, Георги Кадурин. 
Желаещите да отседнат в комфортните апартаменти и стаи на „Ломбарди“ или да се насладят на вкусни кулинарни предложения в уютния ресторант с лятна градина, могат да направят своята резервация на телефон: 0884842209.