17 големи имена ще покажат най-доброто и най-новото от последните фитнес тенденции по света. Това ще стане по време на второто издание на най-престижния международен фитнес фестивал у нас “We Love Aerobics”. Лятното му издание ще се проведе за втори път във ваканционно селище "Албена". 12 от презентърите са от чужбина, като към групата се присъединяват и 5 популярни имена от родния ни фитнес. 
"Интересът към събитието е още по-голям от предходното издание. Фестивалът показва, че хората  все по-често търсят аеробните занимания и следят за иновациите в тях. Тази година спортното събитието се радва на повече  местно и международно участие чрез огромното си разнообразие от дейности. Това е най-голямото фитнес събитие на Черноморието ни и е с акцент върху обогатяване на двигателната ни култура чрез фитнес и здравословен начин на живот. “We Love Aerobics” е високо енергийно събитие изпълнено с настроение и тонус. С удоволствие се завръщаме в райското кътче на родния ни туризъм, след като преди година получихме покана от ръководителя на сектор "Спорт" Руслан Йорданов да създадем лятно издание. Албена има прекрасни възможности за настаняване и чудесни места за провеждане на мастър класовете", заяви организаторът Мартин Гаджев - изпълнителен директор на Българската Фитнес и Спортна Академия. 
Безспорно най-атрактивната част от фестивала ще бъде неговата програма. Организаторите са заложили на няколко нови лица, които за първи път ще представят своите умения на сцената в Албена.
Един от тях е Сайр Жозе (Испания), който е сензация в Ютюб с милиони гледания. Той ще  представи - Salsation. Ето и другите имена: Панос Контогьоркос (Гърция) - йога (Yoga), Емилия Апосполска (Македония) - ще представи на  българска сцена една от най-новите фитнес програми  Урбанайз (Urbhanize® ). Константина Карава (Гърция) – Зумба (Zumba), Йоана Колякодакис (Гърция) – Йога (Yoga), Аниса Исуф (Гърция) - Пилатес (Pilates), Таня Саити (Гърция) – Йога (Yoga), Габор Физу (Унгария) -  мастер трейнер по МК Пилатес (MK Pilates). Кинга Себастиен(Румъния) ще направя своят дебют в лятното издание на фитнес фестивала, като презентира нов стил в  Канго Джъмпс – Удари с ръце и крака (Kick and Punches). Мая Георгиева(България) – Канго Джъмпс (Kangoo Jumps), също се присъединява към уникалното събитие. 
Познатите ни лица от миналогодишното издание ще бъдат - Николай Станчев – Bulgarian Bag, Даво Гарсия – Зумба, Дилиана Костова – Пилатес, Ненад Жевтич (Австрия) – Aероденс (Aerodance), Стелиос Кон (Гърция) -  ДенсЕкстрийм(DanceXtreme), Нена Анестополу (Гърция) – Стречинг (Stretch your limits), Мартин Гаджев – КомбатЕкстрийм (KombatXtreme). 
Тазгодишният международен фитнес фестивал „We Love Aerobics“ ще се проведе в курорт Албена от 20 до 26 юни. Повече информация организаторите публикуват в своя сайт www.weloveaerobics.com, както и в едноименната си фейсбук страница. Регистрация за участие все още може да бъде направена на мобилен номер +359 876 74 24 36 или на имейл [email protected]