Евгени Йорданов грабна статуетката „Награда на публиката” на MasterChef България на специална предпремиерна прожекция за „семейството” на шоуто вчера. Евгени отива на финала на най-позитивното кулинарното предаване, заедно с бургазлийката Севда. Фаворитът на зрителите бе избран от над 120 специални гости, които имаха шанса да гледат предпремиерно последния епизод на шоуто и след това да гласуват по убеждение и симпатия за този, който смятат, че заслужава признанието им.

„Строгото и справедливо жури, както и многобройният екип зад кадър, показаха на телевизионната аудитория, че със страст, прецизност и въображение можеш да промениш стандартите и нагласите към готвенето. Затова очакваме следващия, трети сезон на MasterChef с нетърпение и любопитство”, каза в приветствието си към гостите Павел Станчев - главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Отличните хоби-готвачи и от двата сезона на MasterChef преминаха през организационните и творчески изпитания на топ професионалистите в сферата на кулинарията – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев, за да спечелят сърцата на милионните зрители и да покажат, че с упоритост и амбиция можеш да постигнеш мечтите си и да промениш живота си”, каза още Павел Станчев.

„Както във всяка професия и състезание, успехът в MasterChef се дължи на комплекс от качества и малка доза късмет, но също така на отборност, харизма, комбинативност, здрави нерви и умение да се възползваш по най-добрия начин от ситуацията”, обясни шеф Петър Михалчев.

Тази вечер от 21:30 ч. зрителите на bTV ще имат удоволствието да научат кой от двамата финалисти ще спечели небцата на журито и голямата награда от 100 000 лева. Защото в MasterChef най-важен е вкусът!