Докато чака решение за финансиране на необходимите строително-ремонтни дейности на Градския стадион в Русе, ФК "Дунав" работи сериозно по организационното укрепване на клуба.

На среща с феновете на отбора клубният президент д-р Симеон Симеонов обяви привличането на изпълнителен директор, който ще работи именно в тази посока заедно с административния мениджър Огнян Цветанов. Както той вече заяви и пред медиите, това е известен български футболист от близкото минало, бивш национал на България. Името му е Ивайло Петков и на него ще се разчита да вдигне на по-високо ниво администрирането на клуба, както и да следи за израстването на треньорския състав, който се грижи за подготовката на младите "дракони" в школата.

За спортно-техническата част отговорност ще продължава да носи Веселин Великов, който заложи на сериозна подготовка за последния мач на русенския отбор от тазгодишната кампания в "Б" група. При гостуването на "Спартак" в Плевен отборът ще бъде в оптимален вариант, като единствено заради наказание ще отсъства Георги Чакъров. Старши треньорът Веселин Великов и футболистите на отбора заявиха, че отиват в Плевен, за да потвърдят, че "Дунав" е най-добрият отбор в групата и да приключат сезона с победа.

Междувременно Великов получи и специален дар от феновете, в знак на благодарност, че изпълни мечтата им, изстрадана през последните 25 години - картина от младия русенски художник Стоян Димов, изобразяваща Дунавското крайбрежие на Русе, ще напомня на Великов, че където е текло, пак ще тече и под негово ръководство се очаква "драконите" да постигат нови върхове във футболния елит на България.