С шест ревизионни проверки в четвъртък приключва третият сезон на „Кошмари в кухнята“. Това е и първият голям финал от пролетния сезон на Нова. В специалното издание екипът на предаването е подготвил изненада не само за зрителите, но и за участниците от всички сезони до момента. Познай кой ще дойде на проверка - е мотото на големия финал. Ще видим кой е усвоил правилата на играта и уроците на Манчев и кой е отпаднал от турнира. Защото, както е казал народът – „Който каквото сам си направи и Манчев не може да оправи“. 

Ревизионното турне започва оттам, където се раждат първите кошмари, а именно в ресторант в софийския квартал „Лозенец“, където плъховете и хлебарките бяха повече от клиентите. Втората спирка е в Стара Загора, където Манчев ще провери дали момчетата от „Ла каза“ от добри пицари са станали добри ресторантьори. Следва почивка за повторение на любими кадри от индийския сериал „Още една Капка, за да прелее чашата“, от които ще разберем дали ресторантът на българо-индийското семейство Кумар е просъществувал. 

Шеф Манчев ще проследи и съдбата на пловдивския Джоуи от „Приятели“, който нямаше нито един приятел в бизнеса. Ще видим и дали е тръгнало по вода на братята от кораб-ресторант „Емона“ в Кърджали. Вълнуваща ще е и последната проверка в софийския „RockIt”, където Манчев ще се срещне с топ-готвачите на САЩ и за първи път ще си тръгне с нова шапка и добро настроение. 

Не пропускайте да видите резултатите от ревизиите и уникалния финал на „Кошмари в кухнята” – 26 май, 21.00 ч. по Нова. Но това не е всичко и най-доброто със сигурност предстои. Защото „Кошмари в кухнята“ не е само кулинарно или образователно предаване, а проект, който знае как да помага на ресторантьори в беда.