Баща преби 13-годишната си дъщеря в Симитли, ръката й е счупена на няколко места, спешните медици са информирали държавната агенция „Закрила на детето”, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Към 1.30 часа тази нощ в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград е доведено от роднини 13-годишно момиче, бито от баща си в Симитли. Това е поредният побой, нанесен от Симеон К. на собствената му дъщеря.

Има съмнения за фрактури на ръката в областта на рамото и китката, по-късно днес й предстоят изследвания в отделението по Образна диагностика.

Дежурните в МБАЛ-Благоевград са информирали Агенцията за закрила на детето. Майката на момичето е починала, за нея се грижи бащата.

Още един побой е регистриран тази нощ в областта. 50-годишен психично болен мъж снощи се разбеснял по пълнолуние в град Якоруда, нанесъл е побой на близките си. Нападнати и удряни са пристигналите на място двама полицаи. След като е окован с белезници, Мустафа С. е транспортиран до Благоевград и настанен в Центъра за психично здраве.