Бизнес дамата Дарина Павлова осъмна в опасна близост до милиардера Пол Алън на фестивала в Кан. Съоснователят на „Майкрософт” по традиция организира грандиозно парти на яхтата си, а темата му тази година бе вдъхновена от „Сън в лятна нощ” на Шекспир. Това преобрази луксозния плавателен съд в пищна райска градина, осеяна със светещи дървета, алпинеуми, розови храсти и калии.Павлова бе част от ВИП списъка с гости, в който фигурираха имената на знаменитости като Мик Джагър, Миша Бартън и Клоуи Севини. Посетителите бяха посрещани от модели в римски тоги и освен инструкции за бърз достъп до шапанското и хайвера получаваха венец от пролетни цветя. Приятелството между мадам Мулти и Пол Алън разцъфна миналата година на кинофеста в Иския, който нашенката организира. Тогава Алън получи почетната статуетка на форума за хуманитарната си и меценатска дейност.

Яхтата, чието конструиране специалисите изчисляват на над 200 милиона долара, е дълга 126 метра. Тя разполага с басейн със стъклено дъно, две десетместни подводници, площадка за хеликоптер, киносалон, звукозаписно студио и баскетболно игрище.

В случай, че не желаят да се отдадат на пороците си на бароковите мебели в градината на борда, гостите на партито в Кан могат да се усамотят във всяка от общо 41 спални на борда. Като образцов домакин Алън е забавлявал свитата от знаменитости с уменията си на китара, като гвоздей в импровизирания му концерт е бил кавър на When the Levee Breaks на Led Zeppelin.