Няма никакво съмнение, че някои от митовете за секса като това, че жената не може да забременее след полов акт в изправено положение или по време на цикъл са отдавна разбити. Сега обаче се появи и ново изключение от "правилото" - жена забременя след анален секс.

Всъщност, случаят е изключително интересен, защото става дума за медицински феномен - жената се е родила с рядката клоакална малформация, при която ректумът, уретрата и вагината са с общ изход.

Още докато е била плод в утробата на майка си, тялото ѝ не се е развило правилно - анусът е разположен на мястото си, но останалите отвори не са се развили и разделили, точно както е клоаката при птиците.

Този случай се появява средно при едно на 50 000 раждания, но може да се разреши операционно. При тази жена това не е сторено и тя е кървяла при цикъл цял живот от ануса и е правила единствено и само анален секс, вследствие на което е забременяла.

Учените от Атлантик сити разказаха за случая "Менс хелт", като не споменават името на пациентката си, но призовават всички родители да вземат мерки за децата си, родени с подобна малформация, навреме, защото всяко момиченце, родено с клоака, може да расте здраво и нормално след операция.

Вижте и други медицински чудеса във видеото.