Трета престижна европейска награда спечели фирма „Ником-Русе“ - официален представител на „Тойота“ за Русе и региона. Дилърите на най-големия автомобилен производител бяха отличени с приза „Ичибан“, което в превод означава първи или номер едно и се присъжда за клиентско задоволство от работата им. Жури в тази надпревара, която „Ником-Русе“ спечели и през 2008 и 2009 година, са купувачите на автомобили от дилърството и всички, които са ползвали оторизирания сервиз на фирмата. Призът бе връчен на официална церемония в Рим на собственика на русенската компания Николай Вълчанов и съпругата му Даниела Вълчанова.
Наградата „Ичибан“ отразява философията на „Клиентът на първо място“, с която „Тойота“ стъпи на световния връх по продажби. Тазгодишното проучване обхвана близо 2300 европейски дилърства и техните резултати в постигане на клиентска препоръка и бизнес резултати.
„Нашето желание е, освен да бъдем №1 в главите и сърцата на нашите клиенти, нашите клиенти да бъдат №1 в главите и сърцата на всеки служител, във всяко дилърство - от хостесата през механика до вас. Клиентската препоръка не е статистическо проучване, не е игра на числа, тя ни свързва с нашите клиенти, тя създава индивидуални отношения между нас“, заяви на тържественото връчване на наградите на отличените 46 дилърства в Европа Йохан ван Зайл.