За какво фантазирате най-често? А когато фантазиите ви са свързани със секса? Оказва се, че зад зодиакалния знак, под който сме родени, могат да се скрият много интересни мисли, свързани с най-интимните ни моменти. Кои са най-честите сексуални фантазии на различните зодии вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е първичен знак. Родените в тази зодия обичат предизвикателствата, които вдигат адреналина им. Това правило важи и за секса. Овните мечтаят да правят див и необуздан секс, сутрешен секс, който далеч не е мързелив, както и да включват в сексуалните моменти своитефетиши.

Телец

Телците искат да се представят на ниво при всяка среща с противоположния пол. Мечтаят и се стремят в любовта с половинката, да има повече чувственост. Фантазиите им почти винаги намират приложение и често са пищни. В сексуалните им игри има място за афродизиаци, страстни целувки, а времето... за тях такова понятие в секса не съществува.

Близнаци

Близнаците са едни от най-големите мечтатели и техните сексуални фантазии по нищо не отстъпват на останалите им мечти. Родените под този знак мечтаят за разнообразие, див и необуздан секс, чувствен орален секс (предпочитаната секс поза от тях е „69“). Също така мечтаят да могат свободно да говорят за секс желанията си с половинката, а понякога да правят и случаен секс. Дали осъществяват мечтите си? Определено!

Рак

Представителите на зодия Рак са големи романтици. Въпреки че в сексуалните им фантазии има много романтика, те мечтаят за секс ролеви игри. Но не биха се спрели само дотук. Във фантазиите им, които често осъществяват, има еротично облекло, щипки за зърна, превръзки на очите и чувствени аромати.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са не по-малко палави в сексуалните си мечти. Те силно се възбуждат от красиви дълги коси, флирт преди любовната игра, леки одрасквания по кожата. Лъвовете мечтаят за секс на открито, на красиви места като плажове, някъде в планината, дори с риск да бъдат разкрити от случайно преминаващи хора.

Дева

Сексуалните мечти на Девите почти винаги са свързани с подчинение. В тях не те са властващите, а са тази страна, която се подчинява на командите на партньора си. Харесват секс ролевите игри, включващи маски, белезници, които предизвикват лека, но възбуждаща болка.

Везни

Сексуалните фантазии на Везните винаги са свързани с техните фетиши. Също така в представите им за страхотно изживяване винаги присъства пошляпването по дупето, лекото подръпване на косата, поставянето на превръзка на очите. Тъй като са доста колеблив знак, рядко се осмеляват да споделят своите желания на партньорите си.

Скорпион

Скорпионите не се боят от тъмното, напротив. Мракът е част от техните сексуални фантазии. Вечерен секс в парка, вечер на брега на морето, силно приглушена светлина в спалнята, превръзка на очите. Всичко, което носи мистерия със себе си и елемент на изненада, силно възбужда родените под този зодиакален знак.

Стрелец

Сексът за Стрелците е приключение и разнообразие. Ето защо и сексуалните фантазии на представителите на този знак са разнообразни. Тъй като Стрелците са големи пътешественици, често си фантазират как го правят във влака, тоалетната на самолета, на някое диво и красиво място, секс на лодка или яхта.

Козирог

Козирогът обича върховете. В сексуалните му фантазии често присъстват високи токчета, интимни моменти с по-възрастен партньор. Но красивите истории, които си съчиняват не изключват секс в планината, както и секс на работното място.

Водолей

Сексуалните фантазии на Водолеите често се сменят и са провокирани от скорошни събития. Те мечтаят за секс по телефона, групов секс, дамите за интимни моменти с лошо момче/момиче и много, много мръсни приказки.

Риби

Сексуалните фантазии на Рибите са свързани с техните фетиши, сред които са краката, смучене на пръстите на краката, носене на високи токчета в спалнята. Освен това Рибите обичат да си фантазират как документират своите интимни преживявания на фона на любимата си музика.