Родените под знака на Скорпион ще се чувстват с по-малко енергия и желание за работа. Могат да имат здравословни неразположения и проблеми; ще е засегната храносмилателната система. Трябва да внимават за падания, инциденти, проблеми в костно-ставния апарат. Може да възникне проблем с имот, както и с по-възрастни хора.Лъв ще имат сериозни препятствия в отношенията си, особено що се отнася до договори, споразумения и партньорства. Необходимо е да се внимава за скандали в брака. Времето няма да е подходящо за ремонти, за решаване не имуществени дела и юридически въпроси. 

Родените под знака на Водолей ще имат през лятото възвожности за нови финансови постъпления, разбира се ще трябва да положат и немалко усилия. Трябва да внимават за отношенията си с шефове, да пазят работата си и да са готови за промяна. Много стари отношения ще отпаднат. Възможен сериозен проблем с възрастен човек.

Телец ще е необходимо да внимават през цялото лято за проблеми в работата, както и във връзка с финанси. Някои проекти и договори ще се провалят. Трябва да се пазят и личните отношения, които също могат да претърпят срив. Комуникацията като цяло ще е трудна. Ще е нужна промяна. 

Доста успешно е лятото и за родените около 20-22 септември под знака на Дева . Те ще осъществят добри договори и споразумения, ще постигнат успехи в изпити и обучение. Пътуванията също ще са успешни. Здравето ще се укрепи. Това е удачен момент за ремонти и решаване на някои финансови въпроси. 

Също под добри влияния на Сатурн са и родените около 18-20 март под знака на Риби . Те могат да правят успешни ремонти, да започнат да строят или да подредят в детайли къщата си. Ще се чувстват по-здрави и стабилни. Ще имат улегналост в работата, добро разбирателство с висшестоящи; възможно издигане на по-висока позиция и развитие в кариерата. 

Отново под добри аспекти на Сатурн през лятото са и родените под знака на Рак . Те ще са организирани и точни, биха могли да подобрят значително бита си; да регулират начина си на хранене, да ремонтират дома си, да разрешат стари въпроси в къщата. Могат да имат добри финансови приходи или да се преборят успешно с някои материални ситуации. 

Овните имат още 4 месеца, през които да разбият поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате. Въпросът е готови ли сте за промяна, защото петият дом носи не само романтика, но и плодовитост. За Овните, които копнеят за деца, това е добра новина. Останалите да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта късметът ще ви съпровожда и в работата. 

Близнаци насочват неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намерете начин да споделите новите си идеи с хора, които ще ги оценят. Това ще се окаже плодотворно. Тази година главен акцент ще имат взаимоотношенията ви с другите. Избягвате задълженията през лятото, но ще ви се наложи да вземете някои важни решения както в личния, така и в професионалния си живот. 

Колкото и да е странно за контактен човек като Везни, сега му е времето да увеличите още повече приятелските си кръгове. Наред със старите верни другари ще завържете нови познанства, които ще прерастнат в чудесни приятелства. Започнете да водите нов блог, направете си блог или уебсайт. 2016-а е годината на благотворителността. Всяко действие в тази насока ще ви се отплати десетократно – макар и в нематериален аспект.

Стрелецът ще си вземе поука, а някое от рискованите му начинания има шанс да излезе успешно. Хаотичните ви необмислени флиртове също може да доведат до нещо добро. Идва лятото на вашето доволство, възползвайте се. Топлите дни ще са изпълнени с приключения и вълнения. Пътешествията ви ще са не само приятни, но и ползотворни за бъдещето. Колкото и да е странно, навлизате в почти благоразумен етап.

Няма да познаете Козирога това лято. Още отсега се е запътил към поприще, в което никой не си го е представял. Духовното и мистиката го зоват неудържимо. Затова не бива много да се учудваме, ако Седемте рилски езера през август се изпълнят с Козирози в бели премени, тръгнали да пеят боси по поляните с дъновистите. 

Събужда се и артистичното му начало. С разцъфването на овошките ще разцъфти творческата му природа. Ако досега е драскал небрежно с химикал върху тефтера си по време на лекции и заседания, скоро ще се въоръжи със скицник, статив и бои.